Tippkvaliteediga suhkrumass, mis on loodud spetsiaalselt tortide katmiseks. Ülimalt elastne ja rebenemiskindel: lihtne saavutada professionaalne tulemus ka väga õhukeste paksustega (saab kasutada kuni 1 mm õhukeselt ilma pragudeta) ja talub kergesti temperatuurimuutusi. Ideaalne kasutamiseks niisketes tingimustes.
Suhkrumassi on soovitatav enne kasutamist mudida vähemalt kaks minutit, et see oleks elastne ja töödeldav. Kui sellest ei piisa, on soovitatav seda lühiajaliselt kuumutada mikrolaineahjus (700 WATT) maksimaalselt 10 sekundit.
Sisaldab suhkrut, kakaovõid ja päevalilleõli. See sobib kuuma ja niiske kliima jaoks. See töötab probleemideta isegi temperatuuril üle 30°C ja kõrge õhuniiskuse korral.
Pasta Topi saab kasutada ka külmkapis hoidmist vajavate tortide jaoks. Seda saab toonida pulber või geel toiduvärviga. Massil on õrn vanilje aroom, mis suurendab selle magusat maitset, täiendades suurepäraselt koogi maitset.
KOOSTISOSAD: Suhkur, glükoosisiirup, kakaovõi, stabilisaator: glütserool; kõrge oleiinisisaldusega päevalilleõli, maisitärklis, paksendaja: karboksümetüültselluloos; maitseaine, säilitusaine: kaaliumsorbaat; hape: sidrunhape.
ALLERGEENID: MUNAD, MAAPÄHKLID, SOJA, PIIM, PÄHKLID (MANDLID, SARAPUUPÄHKLID, PISTAATSIAPÄHKLID)
SÄILITAMINE: Toodet tuleb hoida jahedas ja kuivas kohas, otsese valguse eest kaitstult
TOITUMISALANE TEAVE (väärtused 100 grammi kohta):
Energiat 396 Kcal / 1660 Kj
Rasvad 6,1 grammi, millest küllastunud rasvhappeid 2,7 grammi
Süsivesikuid 85 grammi, millest suhkruid 79 grammi
Valk <0,5 grammi
Sool 0,07 grammi
Reviews
There are no reviews yet.